Online 

afspraken


Gebruik voor een afspraak de knop BOOK NOW!

Alle afspraken moeten online worden gemaakt met onze boekingssoftware.
We maken geen afspraken per telefoon.
Voor extra informatie heeft een bericht de voorkeur boven bellen. Je kunt ons bereiken op het gsm-nummer, whatsapp, instagram of facebook.
Als je besluit te bellen, spreek dan de voicemail in en we nemen contact met je op zodra dat mogelijk of relevant is.

Wachtlijst

NIEUW! Als er is geen beschikbaarheid op de dagen die u verkiest, aarzel dan niet om u in te schrijven op de wachtlijst!

Zodra er een plaats vrij komt neem ik persoonlijk contact met je op, mocht je niet meer beschikbaar zijn, geen probleem, aan de wachtlijst zijn geen verplichtingen verbonden.

Op de wachtlijst staan is geen garantie voor een plekje, plan uw afspraken altijd van te voren in!

Je kunt je inschrijven voor de wachtlijst tijdens het online boekingsproces.

Je werkt hard om goed te zijn in je werk, je geeft het beste van jezelf als moeder, vrouw.  Iedere dag het beste vergen van jezelf voor de mensen om je heen, vraagt om tijd voor jezelf en om in de watten gelegd te worden. Ik ben er om hierbij te helpen en naar uw wensen te luisteren.

Heb je al een idee wat je nodig hebt, of is dit de eerste keer dat je de hulp van een professional vraagt? Dan je bent op de juiste plek! Ik streef ernaar om een advies te geven dat het beste bij u past en dat u een geoptimaliseerde ervaring biedt.

Ontdek onze aangeboden  Behandelingen

Schoonheid is geen toeval maar een keuze. Ontdek onze diensten om erachter te komen, wat we kunnen doen om u te helpen, uw leven makkelijker te maken.

Nagels

Het vinden van de juiste nagel service is geen gemakkelijke taak, te veel opties, veel te veel mogelijkheden , en niet alles past iedereen. Laten we eens uitzoeken wat voor u de beste nagel- en handbehandeling is.Pedicure

Voeten worden meestal vergeten, weggestopt in schoenen of gewoon genegeerd. Maar die voeten hebben ons ons hele leven meegenomen, vanaf het moment dat we begonnen te lopen. Door regelmatig een pedicure te nemen, zorgt u voor een van uw belangrijkste bezittingen.


Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn een van de meest opvallende gelaatstrekken van een mens. Ze accentueren de ogen, geven het gezicht vorm en spelen een belangrijke rol in de communicatie. Dus om een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk te krijgen, moeten wenkbrauwen regelmatig worden getrimd, gevormd en opgevuld.

Als je er goed uitziet, voel je je goed. Zelfvertrouwen met wat je draagt is erg belangrijk. Als je je goed voelt, zul je altijd je best doen zonder je ergens zorgen over te maken ”

Maria Sharapova

What Others Say