BIAB manicure/ NN Behandeling

  • Home
  • /
  • BIAB manicure/ NN Behandeling

BIAB manicure/ NN (natuurlijke nagel) behandeling verschilt niet veel van een Gellak Manicure. De basis is hetzelfde met een paar belangrijke verschillen.

BIAB staat voor builder in a bottle, dus technisch gezien is het een builder gel en geen gellak. De gelijkenis met een gellak zit hem in het feit dat het een soak off product is dat ons dezelfde voordelen biedt als een gellak als het gaat om de voordelen van het verwijderen van het product. In vergelijking met de standaard gelsystemen waarbij we het product moeten wegvijlen om het te verwijderen, is de kans op beschadiging van de natuurlijke nagel groter.

Dit is de volgende stap in sterkte en flexibiliteit, het is sterker dan een gellak en flexibeler dan een gel. Door deze combinatie van sterkte en flexibiliteit is het een systeem dat geweldig werkt voor alle korte nagels, zelfs in de moeilijkere gevallen zoals nagelbijters*.

Ook al is het een sterker product dan gellak, het is nog steeds niet sterk genoeg voor een lange nagel. Op het moment dat de nagel over de vingertop groeit, hangt het van je levensstijl en natuurlijke nagelconditie af hoe goed het houdt, net als bij Gellak.

In de meeste gevallen kan de nagel langer gedragen worden dan een Gellak, maar dat betekent niet dat je dat ook moet doen. Als je het product verwaarloost of er opzettelijk aan trekt, kan het de natuurlijke nagel ernstig beschadigd worden.

Hoewel het een builder gel is, bieden we geen nagelverlenging aan met BIAB / NN behandeling. De hoge flexibiliteit en het gebrek aan sterkte in vergelijking met een gel, maken dit geen goede optie voor nagelverlenging.

Zoals in het geval van Gellak, kun je als extra de IBX behandeling toevoegen, die de natuurlijke nagel een extra boost geeft.

Vanwege de manier waarop het product wordt verwijderd, kun je gemakkelijk overschakelen van Gellak naar BIAB / NN Treatment, maar houd er wel rekening mee dat er een verschil zal zijn in hoe lang je ze kunt dragen.

Ik raad deze behandeling aan:

  • Aan iedereen die graag natuurlijk uitziende korte nagels wil
  • Aan iedereen die zeer zwakke nagels heeft
  • Nagelbijters, als ze besloten hebben dat ze de moeite willen doen om te stoppen met bijten en hun nagels te gaan verzorgen, in combinatie met IBX