Gellak manicure

  • Home
  • /
  • Gellak manicure
Gellak manicure is een schoonheidsbehandeling voor de nagels waarbij na een droge manicure de behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een semi-permanente nagellak die ook wel gellak wordt genoemd.

Gellak is een afweekproduct dat speciaal is gemaakt om zich aan de natuurlijke nagel te hechten. De applicatie is niet anders dan een normale nagellak: Basis, kleur, top coat. Het verschil is dat het product wordt uitgehard onder een UV/LED-lamp die het product in enkele seconden droogt. Zodra de service klaar is, kun je weer verder met je dagelijkse bezigheden zonder bang te hoeven zijn dat je verse nagellak kapot gaat.

Deze behandeling is perfect voor korte nagels, maar zal niet zo lang meegaan of een langere nagel ondersteunen. Het is een flexibel product, dat mee buigt met je natuurlijke nagel als dat nodig is, maar het is niet sterk genoeg om een nagel verder dan het topje van je vinger te ondersteunen. Iemand met sterke gezonde nagels zou een semi-permanente nagellak tot een bepaalde lengte kunnen dragen, maar dat is in de meeste situaties niet het geval. Door je nagels op een comfortabele lengte te houden en ze regelmatig bij te werken, kun je ervoor zorgen dat je optimaal van je gemanicuurde nagels kunt genieten.
De gellak heeft een gezonde nagel nodig als basis voor de beste blijvende resultaten. Dat gezegd hebbende, de tijd dat het product op je nagels blijft zitten hangt nauw samen met de kwaliteit van je nagels, je levensstijl en of je je nagels thuis regelmatig onderhoudt. Je kunt verwachten dat je Gellak manicure 2 weken tot 4 weken meegaat, afhankelijk van de eerder genoemde factoren.

De techniek die wordt gebruikt om het product te verwijderen maakt de behandeling het minst schadelijk voor de nagels, als de vereiste zorg en aandacht wordt besteed sinds het aanbrengen van het product. Om het product te verwijderen gebruik ik een combinatie van opvullen en weken van het product met een gellak verwijderingsvloeistof, zodat de nagels minimale schade oplopen.

Bij deze behandeling kun je als extra een IBX-behandeling toevoegen. Deze combinatie zorgt voor de extra verzorging die je natuurlijke nagels nodig hebben, maar kan ook zorgen voor de extra ondersteuning die je natuurlijke nagels nodig hebben zodat je gellak manicure lang meegaat.

Ik RAAD deze behandeling aan:

  • Aan iedereen die verzorgde nagels wil hebben, gemanicuurde korte nagels wil hebben en toch wil kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan kleuren;
  • Voor iedereen die op zoek is naar duurzame nagels voor een eenmalige gebeurtenis zoals een vakantiereis;
  • Iedereen die zeer dun uitziende nagels wil (houd er rekening mee dat dit ook betekent dat ze minder sterk zijn in vergelijking met andere systemen zoals gel)